single Reaching out/Tie your mother down online


Mijn waardige collega Harm (Queen web-log) heeft weer iets gevonden die ik niet kan onthouden, zonder hem alle krediet te geven.

Op deze site kan je namelijk al een voorproefje zien van de nieuwe release van Queen ‘Return of the Champions’ die op 13 september op cd en op 24 oktober op dvd uitgebracht wordt.Zoals eerder al gemeld is gaat het hierom ‘Reaching Out’ + ‘Tie Your Mother Down’, wat de opening is van de show.

Als 2e nummer op de singel die nu in de winkels ligt is gekozen voor ‘Fat Bottomed Girls’ beide nummers komen van het live registratie die tijdens het concert in Shefield is opgenomen.

Heb de single gekocht en krijg weer kippenvel bij het horen van ‘Reaching Out’ + ‘Tie Your Mother Down’, vooral als Brian de gitaar laat horen en het doek valt.

Bron: Queen web-log

12 gedachtes over “single Reaching out/Tie your mother down online

 1. Hot? Dat betekent toch: nóg-meer-geld-uit-de-zak-van-een-Queenfan-klopperij van zakkenvullende platen en marketingbonzen? Mij lijkt ’t (in financieel opzicht) juist níet ten goede komen aan de fans!
  Maar ja, wie ben ik?

 2. @Bert: wie ben jij… dat vragen al je volgelingen zich al jaren af… Ben jij nou wijsheid of nou juist niet…
  En is er ooit een groep geweest die speelde om de toehoorders iets financieel toe te laten komen… Ja Frikom Twice misschien… maar dan stopt het weer heel snel denk ik…

 3. Normaal bijvoorbeeld stopte z’n fans geregeld allerlei gratis gadgets toe…..En zo zullen er heus wel meer zijn.
  Wat mij zo tegenstaat is dat platenmaatschappijen en marketingbureau’s eerst (bijvoorbeeld) een ceedee uitbrengen van een bepaalde arties en als iedere fan ‘m heeft, douwen ze d’r een bonusceedee bij…Daar kan ik niet tegen!

 4. … ik snap nooit waarom de mooiste meiden altijd de lelijkste en krengerigste moeders hebben… die dan weer zonodig jouw schoonmoder moeten worden… die jij dan weer Ma moet gaan noemen en die Queen dan weer omschrijven als bagger… (dit is niet autobiografisch…hoop ik…)

 5. Heeft iemand van jullie de nieuwe geremasterde Wembley dubbelcd ook gekocht ? Ik heb die gekocht in kruidvat voor een luttele €8. Maar ik moet er wel bij vermelden dat er op cd 2 bij het nummer Tutti Frutti een fout zit op 1:33. Ik ben hem terug gaan brengen, kreeg een andere, maar dat was net dezelfde fout. Nog ’s gecheckt met Live at Wembley ’86, en daar zit die fout dus (logischerwijze) niet in. Ik vroeg me dus af of er nog mensen zijn met deze nieuwe cd en of jullie ook die sprong in het geluid hebben ?

 6. Mag ik misschien vragen waar jij ‘m gekocht hebt en voor hoeveel ? Anders breng ik ‘m terug naar kruidvat en eis ik m’n geld terug en ga ik ‘m ergens anders aanschaffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s