A kind of magic


Tracklist :
One Vision
A Kind Of Magic
One Year Of Love
Pain Is So Close To Pleasure
Friends Will Be Friends
Who Wants To Live Forever
Gimme The Prize
Don’t Lose Your Head
Princes Of The Universe

Gereleased op 2 juni 1986
Single release:– One Vision- A Kind Of Magic- Friends Will Be Friends- Who Wants To Live Forever- Pain Is So Close To Pleasure- One Year Of Love- Princes Of The Universe

Advertenties

9 gedachtes over “A kind of magic

 1. @ Huub

  Je hebt gelijk zonder Freddie en toch ook John is het eigenlijk geen Queen meer. Maar het is “As close as you can get” en daarbij Brian en Roger komen toch nooit van de naar Queen af en zij hebben het ook opgestart.
  Dus dat Brian en Roger de naam Queen gebruiken vind ik geen probleem. 😉

 2. o neen, zeker niet… helemaal mee eens… want uiteraard was Freddy de vaandeldrager maar de combinatie met de andere heren was “A kind of Magic”
  heb er zeker geen probleem mee dat ze die naam gebruiken, hebben ze ook zeker recht op… maar toch… voor mij mist er iets wezenlijks…

 3. o neen, zeker niet… helemaal mee eens… want uiteraard was Freddy de vaandeldrager maar de combinatie met de andere heren was “A kind of Magic”
  heb er zeker geen probleem mee dat ze die naam gebruiken, hebben ze ook zeker recht op… maar toch… voor mij mist er iets wezenlijks…

 4. Ik vind die karikaturen zo leuk gedaan! Toen ik de LP uit de kast van m’n pa pakte, lach ik echt helemaal dubbel van het lachen! Ik heb Freddie nagetekent(De rest paste niet meer op het blaadje en ik had verder geen papier meer) ik heb ook het Queen logo nagetekent, hij is erg mooi geworden.

  Alien(wil me echte naam niej op het internet zetten)
  12 jaar

 5. Ik vind die karikaturen zo leuk gedaan! Toen ik de LP uit de kast van m’n pa pakte, lach ik echt helemaal dubbel van het lachen! Ik heb Freddie nagetekent(De rest paste niet meer op het blaadje en ik had verder geen papier meer) ik heb ook het Queen logo nagetekent, hij is erg mooi geworden.

  Alien(wil me echte naam niej op het internet zetten)
  12 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s