Hitlegende 5


Friends wil be friends – Queen

Het is weer eens zo’n dag. De Engelse Pond is nog verder gezakt en bereikt een nieuw dieptepunt. De kinderen knutselen en kliederen ondertussen vrolijk de hele boel vol. Je partner is er vandoor met al het huishoudgeld en laat jou zitten met de rotzooi. En net als de huisartsen in staking zijn, krijg je een vreselijke pijn in je borst. Soms kan de dag ook stralend beginnen, als de postbode een brief brengt van je grote liefde. Maar als je hem wilt bellen, blijkt plots dat iemand zijn nummer is kwijt geraakt.

En je had je nog zo verheugd om zijn stem weer eens te horen. Maar ach, weet je, langzaam raak je gewend aan een leven zonder hem in je buurt. En eigenlijk heb je altijd nog genoeg mensen om je heen die je gewoon kunt vertrouwen.
Het is op zulke momenten dat je je echte vrienden leert kennen. Als je wel wat liefde kan gebruiken, zullen zij voor je zorgen en je de nodige aandacht geven. Ook als je het leven even niet meer aan kan en alle hoop hebt opgegeven. Reik dan je handen uit naar je vrienden. Want wat er ook gebeurt, je vrienden zullen altijd gewoon je vrienden blijven.

Tot het bittere einde.

Nummer: Friends Will Be Friends
Artiest/band: Queen
Jaar: 1986
Hoogste notering in de top 40: 17

Dit nummer vind je op ‘ Live Magic ‘.

Bron: Radio Veronica

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s