Live at Wembley remastered


De cd van het legandarisch concert die Queen gaf in 1986 in ook het legandarisch stadion Wembley wordt geremastered dit houdt onder anderen in dat de cd dezelfde voorkant krijgt als die van de DVD Live In Wembley Stadium .

Kijk ook uit naar Posters en andere merchandise van de ‘Queen On Tour’ en eventuele prijsverlagingen.


Queen
is HOT de laatste tijd, dat kan alleen maar ten goede komen voor de fans.

Bron: Queenonline enBrian May

12 gedachtes over “Live at Wembley remastered

 1. Hot? Dat betekent toch: nóg-meer-geld-uit-de-zak-van-een-Queenfan-klopperij van zakkenvullende platen en marketingbonzen? Mij lijkt ’t (in financieel opzicht) juist níet ten goede komen aan de fans!
  Maar ja, wie ben ik?

 2. @Bert: wie ben jij… dat vragen al je volgelingen zich al jaren af… Ben jij nou wijsheid of nou juist niet…
  En is er ooit een groep geweest die speelde om de toehoorders iets financieel toe te laten komen… Ja Frikom Twice misschien… maar dan stopt het weer heel snel denk ik…

 3. Normaal bijvoorbeeld stopte z’n fans geregeld allerlei gratis gadgets toe…..En zo zullen er heus wel meer zijn.
  Wat mij zo tegenstaat is dat platenmaatschappijen en marketingbureau’s eerst (bijvoorbeeld) een ceedee uitbrengen van een bepaalde arties en als iedere fan ‘m heeft, douwen ze d’r een bonusceedee bij…Daar kan ik niet tegen!

 4. … ik snap nooit waarom de mooiste meiden altijd de lelijkste en krengerigste moeders hebben… die dan weer zonodig jouw schoonmoder moeten worden… die jij dan weer Ma moet gaan noemen en die Queen dan weer omschrijven als bagger… (dit is niet autobiografisch…hoop ik…)

 5. Heeft iemand van jullie de nieuwe geremasterde Wembley dubbelcd ook gekocht ? Ik heb die gekocht in kruidvat voor een luttele €8. Maar ik moet er wel bij vermelden dat er op cd 2 bij het nummer Tutti Frutti een fout zit op 1:33. Ik ben hem terug gaan brengen, kreeg een andere, maar dat was net dezelfde fout. Nog ’s gecheckt met Live at Wembley ’86, en daar zit die fout dus (logischerwijze) niet in. Ik vroeg me dus af of er nog mensen zijn met deze nieuwe cd en of jullie ook die sprong in het geluid hebben ?

 6. Mag ik misschien vragen waar jij ‘m gekocht hebt en voor hoeveel ? Anders breng ik ‘m terug naar kruidvat en eis ik m’n geld terug en ga ik ‘m ergens anders aanschaffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s